Notícies

Nova data! 8 de març. III Jornada de les Guilleries: Implantació de l’entorn natural als espais urbans. Equilibri, biodiversitat i sostenibilitat.

Nova data! Per no coincidir amb la vaga general del 21 de febrer les Jornades seran el 8 de març. (si ja estaves inscrit i la nova data et va bé no cal que facis res. Si estaves inscrit i amb la nova data no podràs venir t’agrairíem que ens fessis un email per dir-ho: catedraaqua(a)santhilari.cat)

Seguint amb la mateixa línia de treball dels anys anteriors, des de la Càtedra de l’Aigua, Natura i Benestar, programem una jornada tècnica per divulgar els coneixements i  noves tècniques de gestió dels espais verds urbans des d’una perspectiva de respecte al medi natural i a les persones.

Durant la jornada es tractaran temes com diferents espècies d’arbrats i dinàmiques de poda, disseny de jardins sostenibles pel foment de la biodiversitat, tècniques per generar més hàbitats per insectes així com la utilització d’aus i altra fauna pel control de plagues i l’obtenció d’un equilibri natural. L’objectiu d’aquesta jornada és la de compartir informació i experiències en aquest àmbit per tal de proporcionar eines als gestors i tècnics municipals.


La Jornada es realitzarà el proper 8 de març a l’Espai AQUA de Sant Hilari Sacalm.


Podeu consultar el Programa


I fer la Inscripció

El portal Ruralcat tancarà en breu el període d’inscripcions, tot i que no t’hi hagis pogut inscriure podeu venir directament el divendres a les Jornades.

Aquesta activitat s’inscriu dins del Pla Anual 2019 de Transferència Tecnològica del DARP.