Notícies

Consell Assessor de la Càtedra de l’Aigua 2023

El passat 14 de desembre vam celebrar a Sant Hilari Sacalm la reunió anual del Consell Assessor de la Càtedra de l’Aigua, Natura i Benestar. Els codirectors vam exposar als membres del consell les activitats realitzades per la càtedra durant l’any 2023, i la planificació per al 2024. La trobada fou realment profitosa, amb molta retroacció rebuda per part de tots els assistents, que ens ajudarà a millorar la nostra tasca i a orientar futures accions.

Vam comptar amb la presència dels i les representants de l’Ajuntament de Sant Hilari Sacalm, la Diputació de Girona, el Consell Comarcal de la Selva, els Campus de l’Aigua i de Patrimoni Natural i Cultural de la UdG, el Centre d’Estudis dels Rius Mediterranis de la UVic-UCC, i la Xarxa de Conservació de la Natura. En una època de l’any en què l’agenda va plena de reunions de balanç, van excusar la seva presència les representacions de l’Agència Catalana de l’Aigua, l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic, el Consell Comarcal d’Osona, el Consorci de l’Espai Natural Guilleries-Savassona i el Consorci del Ter.

Agraïm moltíssim el suport de tots els organismes i entitats que recolzen la tasca Càtedra de l’Aigua, Natura i Benestar, que continuarem desenvolupant amb il·lusió durant el 2024. Bones festes a tothom!