Ajuts

JA ES PODEN CONSULTAR ELS TREBALLS GUARDONATS L’ANY 2019 DE LA III AJUDA DE LA CÀTEDRA DE L’AIGUA, NATURA I BENESTAR, PER A TREBALLS DE RECERCA D’ESTUDIANTS DE BATXILLERAT.

A continuació es troben disponibles per a la consulta les presentacions dels treballs guardonats l’any 2019. Els dos treballs estan enfocats en el patrimoni cultural i natural de les Guilleries, en especial aigua i natura del parc.

 

–   “Dinamització turística de la Font Picant de Sant Hilari Sacalm”, de l’estudiant Alba Crehuet Font (Institut Montsoriu, Arbúcies). Treball tutoritzat per la Dra. Neus Crous i la Dra. Sílvia Aulet de l’Institut de Recerca en Turisme, i del Departament de Història i Història de l’Art de la Universitat de Girona. PRESENTACIÓ ALBA

 

–   “Estudi de la responsabilitat social corporativa de diferents empreses embotelladores d’aigua de les Guilleries”, de l’estudiant Anna Rosell Torres (Institut Anton Busquets i Punset, Sant Hilari Sacalm). Treball tutoritzat per la Dra. Jesica Ana Menendez Signorini de la Facultat d’Empresa i Comunicació de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya. PRESENTACIÓ ANNA

Recordeu que per la convocatòria d’enguany teniu fins el 31 de maig 15 de juny per presentar propostes. Per veure les bases de la convocatòria del 2020 cliqueu aquí.